Sposób przygotowania:
Panga zapiekana w pergaminie
Ryby umyć, osuszyć, doprawić solą i pieprzem, polać sokiem z limonki, odstawić na 20minut. Selera, marchew, dymki i pieczarki oczyścić, umyć i pokroić w paski. Seler skropić sokiem z cytryny. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć pestki, miąższ pokroić w kostkę. Warzywa wymieszać z pieczarkami, dodać bulion, przyprawić solą i pieprzem. Bazylię umyć, osuszyć, pokroić w paseczki. Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Piekarnik rozgrzać do 200stopni. Z pergaminu przygotować 4 arkusze 30x25cm. Warzywa z grzybami osączyć, na każdy kawałek pergaminu wyłożyć porcję. Na nich ułożyć rybę i posypać bazylią. Pergamin dokładnie związać. Paczuszki ułożyć na blasze i piec 15minut. Na talerzach ułożyć porcje ryżu. Paczuszki otworzyć, zawartość przełożyć na talerze i podawać.