Sposób przygotowania:
pieczony łosoś z warzywami
• filet skropić sokiem z limonki i oliwą, przyprawić,
• cukinie i pomidory pokroić w plasterki, pokropić oliwą i sokiem z limonki, przyprawić,
• w naczyniu żaroodpornym ułożyć rybę, dookoła warzywa na przemian plastry cukinii i pomidora,
• ser pokroić w paseczki ułożyć na rybie,
• natkę posiekać, posypać nią rybę i warzywa,
• piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni celcjusza przez 30 min
• cukinie i pomidory pokroić w plasterki, pokropić oliwą i sokiem z limonki, przyprawić,
• w naczyniu żaroodpornym ułożyć rybę, dookoła warzywa na przemian plastry cukinii i pomidora,
• ser pokroić w paseczki ułożyć na rybie,
• natkę posiekać, posypać nią rybę i warzywa,
• piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni celcjusza przez 30 min