Sposób przygotowania:
pierś z brzoskwiniami
pierś dzielimy na filety, następnie przyprawiamy i wkładamy do rozmąconego jajka.
obtaczamy w bułce smażymy.
przekładamy do brytfanny.
z puszki wyjmujemy brzoskwinie. jedna z nich kroimy na grube paski i smażymy z każdej strony.
dodajemy do naszych usmażonych piersi sok od brzoskwiń zlewamy do naczynia dodając ketchup ok 5 łyżek do smaku.
chwile gotujemy, sosem polewamy piersi i prużymy na małym ogniu klika minut.
obtaczamy w bułce smażymy.
przekładamy do brytfanny.
z puszki wyjmujemy brzoskwinie. jedna z nich kroimy na grube paski i smażymy z każdej strony.
dodajemy do naszych usmażonych piersi sok od brzoskwiń zlewamy do naczynia dodając ketchup ok 5 łyżek do smaku.
chwile gotujemy, sosem polewamy piersi i prużymy na małym ogniu klika minut.