Sposób przygotowania:
Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami
Piersi z kurczaka oczyszczamy, odkrawamy wystająca kawałki mięsa, cienkim nożem wydrążamy wzdłuż miejsce na farsz.
Pieczarki kroimy, smażymy na maśle, przyprawiamy, następnie wkładamy farsz do mięsa . Panierka: Jajko, wodę i majonez mieszamy razem, obtaczamy gotowe mięso w mące, masie jajecznej i bułce tartej (2 razy) i smażymy na rozgrzanym oleju ( na wolnym ogniu) Smacznego!!!!
Pieczarki kroimy, smażymy na maśle, przyprawiamy, następnie wkładamy farsz do mięsa . Panierka: Jajko, wodę i majonez mieszamy razem, obtaczamy gotowe mięso w mące, masie jajecznej i bułce tartej (2 razy) i smażymy na rozgrzanym oleju ( na wolnym ogniu) Smacznego!!!!
góralka
luna
zewa
caroline1983
blackbetty
Doro