Sposób przygotowania:
Pikantne kulki serowe z oliwkami
Do miseczki wrzucamy: starty na tarce żółty ser, ser cheddar, rozdrobnioną fetę, drobno posiekane oliwki (kilka zostawić do dekoracji), drobno posiekany szczypiorek. Mieszamy wszystko dokładnie, dodajemy pieprz i sos chilli (ok 3-4 łyżeczki)
Migdały bardzo drobno siekamy, mieszamy z papryką słodką i ostrą.
Formułujemy małe kulki z masy serowej, panierujemy w migdałach, układamy na talerzyku na sałacie, chłodzimy wlodówce 2-3 godzin aż kulki zastygną.
Smacznego!!!!!
Migdały bardzo drobno siekamy, mieszamy z papryką słodką i ostrą.
Formułujemy małe kulki z masy serowej, panierujemy w migdałach, układamy na talerzyku na sałacie, chłodzimy wlodówce 2-3 godzin aż kulki zastygną.
Smacznego!!!!!
elzbieta8960
msewka