Sposób przygotowania:
Pizza z tuńczykiem Zub3r'a
W 1/2 szk wody rozpuszczamy drożdże wraz z cukrem. Odstawiamy na ok 5 minut. Mąkę wsypujemy do miski. Dodajemy sól. Robimy wgłębienie. Wlewamy drożdże i odstawiamy na 15 minut. Następnie dodajemy pozostałe składniki. Zagniatamy ciasto. Jeśli jest za gęste to dolewamy odrobinę wody. Odstawiamy na pół godziny do wyrośnięcia. Warzywa oczyszczamy. Cebulę kroimy w piórka. Pieczarki w plasterki. Papryczkę w kostkę. Szynkę w cienkie plasterki. Tuńczyka odsączamy z oleju i rozdrabniamy widelcem. Ciasto rozwałkowujemy . Smarujemy oliwą i koncentratem. Następnie posypujemy startym serem. Rozkładamy plasterki szynki, pieczarki, tuńczyk, paprykę i cebulę. Posypujemy przyprawami i odrobiną żółtego sera. Pieczemy ok 25 - 30 minut w 180 stopniach. Smacznego!