Dark Chocolate

Dark Chocolate

Starszy Kucharz
[Przepisów: 49]

Pomidory nadziewane pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Wspaniałe jako przekąska albo przystawka na domową imprezę.

Pomidory nadziewane pieczarkami

Składniki:

Pomidory nadziewane pieczarkami

 

 

Sposób przygotowania:

Pomidory nadziewane pieczarkami

Jeśli chcesz przyrządzić pomidory nadziewane pieczarkami odkrój górną część pomidorów oraz wydryluj nasiona. Pieczarki oraz cebulę lekko podsmaż na maśle (5 do 10 minut), a następnie połącz z tartą bułką, śmietaną i przyprawami. Pomidory umieść w nasmarowanym naczyniu żaroodpornym, do środka każdego włóż grzybowy farsz. Piecz przez 25 do 30 minut w temperaturze 100 stopni C. smacznego!

Tagi:

tarta grzyby