Sposób przygotowania:
pstrąg faszerowany pieczarkami
pstrągi nalezy umyć skropić sokiem z cytryny i posolic , popieprzyc do smaku. W między czasie gotujemy kaszę gryczaną i przygotowujemy farsz. cebulkę siekami i podsmażamy na łyżce masła do tego dadajemy wczesniej pokrojone pieczarki wszystko dokładnie mieszamy gdy nam się usmażą pieczarki z cebulą łączymy je z kaszą gryczaną i stratym żółtym serem przyprawiamy do msaku i dodajemy gorczycy
tak przygotowany farsz wkładamy do rybek spinamy je wykałaczkami i zawijamy rybki w folię aluminiową kładąc na rybe masło
tak pieczemy ryby w tem 180 c około 20 minut
tak przygotowany farsz wkładamy do rybek spinamy je wykałaczkami i zawijamy rybki w folię aluminiową kładąc na rybe masło
tak pieczemy ryby w tem 180 c około 20 minut