Sposób przygotowania:
Pyszne ciemne ciasto
Na początku w misce zmiksować jajko z białym cukrem. Następnie stopniowo dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, cynamon, miód i kakao. Wlać mleko i dokładnie połączyć ze sobą składniki. Powstałe ciasto powinno być gładkie, bez grudek.
Formę wysmarować margaryną i osypać tartą bułką lub wyłożyć papierem do pieczenia. Wlać ciasto.
Piec przez 45 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni.Po wyjęciu ostudzić. Zimne można posypać cukrem pudrem lub polukrować.Smacznego.
Formę wysmarować margaryną i osypać tartą bułką lub wyłożyć papierem do pieczenia. Wlać ciasto.
Piec przez 45 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni.Po wyjęciu ostudzić. Zimne można posypać cukrem pudrem lub polukrować.Smacznego.