Sposób przygotowania:
Roladki schabowe z boczkiem z parowaru
Plastry schabu cienko rozbić. Natrzeć solą, pieprzem i czosnkiem staropolskim. Z jednej strony posmarować musztardą. Po stronie z musztardą ułożyć plastry boczku.
Zwinąć roladki, przełożyć je do parowaru. Gotować na parze około 35 minut. Podawać z warzywami gotowanymi również na parze i ulubioną surówką.
Zwinąć roladki, przełożyć je do parowaru. Gotować na parze około 35 minut. Podawać z warzywami gotowanymi również na parze i ulubioną surówką.
![Roladki schabowe z boczkiem z parowaru Roladki schabowe z boczkiem z parowaru](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-z-boczkiem-z-parowaru-414221.jpg)
![Roladki schabowe z boczkiem z parowaru Roladki schabowe z boczkiem z parowaru](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-z-boczkiem-z-parowaru-414222.jpg)
![Roladki schabowe z boczkiem z parowaru Roladki schabowe z boczkiem z parowaru](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-z-boczkiem-z-parowaru-414223.jpg)
![Roladki schabowe z boczkiem z parowaru Roladki schabowe z boczkiem z parowaru](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-z-boczkiem-z-parowaru-414224.jpg)
Magdalena88
niezły kąsek