Sposób przygotowania:
Roladki z flądry z łososiem
Cebulę obrać, opłukać, posiekać. Szpinak oczyścić, umyć,osuszyć, porwać na małe kawałki. Koperek umyć, osuszyć, posiekać. Cebulę zeszklić na maśle, dodać szpinak, zasmażać 5minut, przyprawić solą, pieprzem i gałką. Przełożyć do 4 kokilek do zapiekania. Śmietanę zagotować z bulionem, dodać zasmażkę, 1/3 koperku, łyżkę musztardy, przyprawić. Filety przekroić wzdłuż, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, posmarować resztą musztardy. Posypać koperkiem, obłożyć plastrami łososia, zwinąć w rulony. Przełożyć po 2ruloniki do każdej kokilki. Zapiekać 25minut w 200stopniach. Podawać na ciepło.