Sposób przygotowania:
Roladki z grilla Eli
Umyte,osuszone mięso rozbić tłuczkiem na cienkie płaty.Wszystkie składniki marynaty włożyć do słoika,zakręcić i energicznie potrząsać aż zrobi się emulsja.Płaty mięsa posmarować marynatą i włożyć na kilka godzin do lodówki(może być w lodówce całą noc).Umyte papryki pokroić w paski.Pieczarki pokroić,cebulę posiekać i razem przesmażyć na oleju,z dodatkiem soli i pieprzu.Ser zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.Mięso wyjąć z marynaty,rozłożyć na blacie i rozsmarować pieczarki,posypać serem i z szerszego końca rozłożyć po 2 paski papryki z każdego koloru.Roladki ciasno zwinąć i spiąć każdą trzema wykałaczkami.Piec na grillu aż mięso będzie miękkie.Smacznego!
luna
Tosky
Natala1210
Golden
wedith1
zewa
Jojo