Sposób przygotowania:
Roladki z indyka z fasolką i pomidorami
Orzeszki posiekać, dokładnie wymieszać z twarożkiem. Kotlety umyć, osuszyć, rozbić, przyprawić solą i pieprzem. Posmarować twarożkiem z orzeszkami. Kotlety zwinąć w roladki, spiąć wykałaczkami. Piekarnik rozgrzać do 220stopni. Fasolkę szparagową umyć, oczyścić i pokroić na małe kawałki. Wrzucić na wrzącą wodę i gotować 10minut, odcedzić. Cebulę i czosnek obrać, umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Paprykę chili umyć, oczyścić i drobno posiekać. Na patelni roztopić masło ziołowe, roladki drobiowe zrumienić ze wszystkich stron. Podlać bulionem, zagotować, gotować 8minut. W garnku rozgrzać oliwę, wsypać cebulę, czosnek, chili, zeszklić. Dodać fasolkę i pomidory, gotować na małym ogniu przez 5minut. Roladki wyjąć z bulionu, bulion zagęścić mąką, zagotować. Sos doprawić solą, pieprzem i ostrą papryką. Roladki wyłożyć na talerze, polać sosem, dodać fasolkę z pomidorami i od razu podawać.