Sposób przygotowania:
Roladki z serem, chorizo i cukinią
Kotlety umyć, osuszyć i rozbić tłuczkiem do mięsa. Oprószyć je solą i pieprzem. Na każdy płat mięsa ułożyć plasterki sera, chorizo i na koniec cukinię. Wszystko zawinąć w roladki. Do miseczki wbić jajka, rozbełtać je z odrobiną soli i pieprzu, a do drugiego naczynia wsypać bułkę tartą. Na patelni rozgrzać olej. Roladki panierować w bułce tartej, potem zanurzać je w jajku i ponownie panierować w bułce. Smażyć na niewielkim ogniu na złoto brązowy kolor z każdej strony.
edytaha
zewa
No widzisz Edytko, spóźniłaś się. Głodomorki wszystko zjadły. Ja od czasu do czasu jadam chorizo, ale właśnie jako dodatek do potrawy.
edytaha
Trudno... jeszcze trafi się okazja :)
zewa
Jak będę robić to kurierem podeślę :)
edytaha
zewa
:)
zbysiowa
zewa
dziękuję :)
Natala1210
zewa
Dziękuję Natalko :)
KRISTOFE
Agiatis
evita0007
zewa
gusia1000