Sposób przygotowania:
Roladki z serem, chorizo i cukinią
Kotlety umyć, osuszyć i rozbić tłuczkiem do mięsa. Oprószyć je solą i pieprzem. Na każdy płat mięsa ułożyć plasterki sera, chorizo i na koniec cukinię. Wszystko zawinąć w roladki. Do miseczki wbić jajka, rozbełtać je z odrobiną soli i pieprzu, a do drugiego naczynia wsypać bułkę tartą. Na patelni rozgrzać olej. Roladki panierować w bułce tartej, potem zanurzać je w jajku i ponownie panierować w bułce. Smażyć na niewielkim ogniu na złoto brązowy kolor z każdej strony.
![Roladki z serem, chorizo i cukinią Roladki z serem, chorizo i cukinią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-z-serem-chorizo-i-cukinia-139095.jpg)
![Roladki z serem, chorizo i cukinią Roladki z serem, chorizo i cukinią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-z-serem-chorizo-i-cukinia-139096.jpg)
![Roladki z serem, chorizo i cukinią Roladki z serem, chorizo i cukinią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-z-serem-chorizo-i-cukinia-139097.jpg)
edytaha
zewa
No widzisz Edytko, spóźniłaś się. Głodomorki wszystko zjadły. Ja od czasu do czasu jadam chorizo, ale właśnie jako dodatek do potrawy.
edytaha
Trudno... jeszcze trafi się okazja :)
zewa
Jak będę robić to kurierem podeślę :)
edytaha
zewa
:)
zbysiowa
zewa
dziękuję :)
Natala1210
zewa
Dziękuję Natalko :)
KRISTOFE
Agiatis
evita0007
zewa
gusia1000