Sposób przygotowania:
Ryba w lekkim ciescie
Filety z ryby wyciągam by trochę się rozmroziły. Rozdzielam białko od żółtka. Białko ubijam z solą na pianę po czym po woli dodaje żółtka. Następnie dodaje po trochę wody i mąki na zmianę. Kiedy masa będzie gotowa. Ma mieć konsystencję gęstej masy jak na naleśniki. Na patelni rozgrzewam margarynę do smażenia. Kostki rybne moczę w masie i daję na patelnię. Smażę po ok 5 minut z każdej strony na małym ogniu. Jeżeli zostanie masa można dodać ją do smażących się ryb. Wszystkie warzywa myjemy i kroimy w kosteczkę.Wrzucamy do miski. Kukurydzę odsączamy z zalewy i dodajemy do warzyw w misce. Ser feta kroimy w kostkę i dodajemy do miski. Doprawiamy solą i pieprzem, a następnie dodajemy ulubiony sos sałatkowy.