Sposób przygotowania:
Rybka pod cebulą, pieczarkami i serem
Pieczarki obrać, umyć i pokroić w niezbyt cienkie plastry, cebule obrać, umyć i pokroić w piórka. Rybę w razie potrzeby rozmrozić. Wypłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Filety ulozyc obok siebie w żaroodpornym naczyniu. Skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą, pieprzem ziołowym oraz curry. Posypać zmiażdżonymi ząbkami czosnku. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec przez 15 minut w 170 stopniach. W czasie, kiedy ryba nam się piecze, na dwóch łyżkach masła podsmażamy przez minutkę cebulę, którą posypujemy dwoma szczyptami cukru. Po chwili, do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy solą i pieprzem. Smażymy do miękkości. Każdy plaster podpieczonej podpieczonej ryby smarujemy cienko kremowym serkiem. Następnie filety obkładamy pieczarkami z cebulą. Wierzch posypujemy startym zółtym serem i wstawiamy do piekarnika. Piekłam przez około 10 minut w 160 stopniach. Po upieczeniu można polać keczupem.