Sposób przygotowania:
Rybna patelnia
Ryż ugotować, odcedzić. Pomidory obrać ze skóry, pokroić w ćwiartki. Cebule i czosnek posiekać. Papryki pokroić w kostkę. Na 3 łyżkach oleju zeszklić cebule i czosnek, dodać paprykę, smażyć 10 minut. Dodać pomidory, posolić i smażyć kolejne 5 minut. Do warzyw dodać ryż.
Filety pokroić w kawałki i skropić sokiem z cytryny. Oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i usmażyć na pozostałym oleju. Dodać do ryżu z warzywami i delikatnie wymieszać. Posiekać natkę i posypać danie.
Filety pokroić w kawałki i skropić sokiem z cytryny. Oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i usmażyć na pozostałym oleju. Dodać do ryżu z warzywami i delikatnie wymieszać. Posiekać natkę i posypać danie.
msewka
matri13
GRUBCIU75