Sposób przygotowania:
sałata z kozim serem
Buraczka obrać, pokroić w cieniusieńkie plasterki a następnie w igiełki- cieniutkie słupki-:)
Sałaty porwać, cykorię, po odcięciu gorzkiego tyłu również porwać, dodać do pozostałych salat. Podobnie postąpić z ruccolą.Winogrona przekroić na pół. Zrobić sos z podanych składników. Granat obrać, wyłuskać ziarenka. Sałatę podawać z pokrojonym w plasterki kozim serkiem, posypana słupeczkami buraczka, granatem i winogronami i polaną w ostatniej chwili ziołowo-czosnkowa oliwą.
Sałaty porwać, cykorię, po odcięciu gorzkiego tyłu również porwać, dodać do pozostałych salat. Podobnie postąpić z ruccolą.Winogrona przekroić na pół. Zrobić sos z podanych składników. Granat obrać, wyłuskać ziarenka. Sałatę podawać z pokrojonym w plasterki kozim serkiem, posypana słupeczkami buraczka, granatem i winogronami i polaną w ostatniej chwili ziołowo-czosnkowa oliwą.