Sposób przygotowania:
Sałatka farmerska
Ser pokroić w kostkę, niezbyt małą. Paprykę pokroić na małe paseczki ok 2 cm., kukurydzę i groszek wymieszać razem z serem i papryką, dorzucić sałatę lodową, rwąc ją na kawałki palcami. Przygotować sos: wymieszać majonez z jogurtem naturalnym, dodając sól, pieprz i czosnek. Pierś z kurczaka przygotować jak na kotlety, opanierować, usmażyć. Pokroić w kostkę. Wymieszać wszystkie składniki, osolić, opieprzyć, wymieszać z sosem. * Proporcje, które podałam są 'na oko', Kiedy sama ją robię, wrzucam tyle ile uważam za słuszne, np. nigdy nie wsadzam całej puszki kukurydzy, ani sera. Również ilość sosu, jaką przyrządzimy zależy tylko i wyłącznie od naszych upodoban kulinarnych.
Natala1210
Moni008
msewka
Julian85
Magdusia1312
bebetka