Sposób przygotowania:
Sałatka owocowa
Banany, ananas, mandarynki, pomarańcze, umyć dokładnie gorącą wodą, obrać ze skórki i pokroić w małą kostkę.
Brzoskwinie, jabłka i kiwi, dokładnie umyć pod ciepłą bieżącą
wodą. Jabłka pokroić w ćwiartki i usunąć gniazdka nasienne,
a z brzoskwiń pestki. Brzoskwinie, jabłka i kiwi też pokroić
w drobną kostkę. Wszystkie owoce wymieszać razem i polać syropem owocowym ( może być truskawkowy albo malinowy). Owoce można polać bitą śmietaną. Ale to już bomba kaloryczna.
Brzoskwinie, jabłka i kiwi, dokładnie umyć pod ciepłą bieżącą
wodą. Jabłka pokroić w ćwiartki i usunąć gniazdka nasienne,
a z brzoskwiń pestki. Brzoskwinie, jabłka i kiwi też pokroić
w drobną kostkę. Wszystkie owoce wymieszać razem i polać syropem owocowym ( może być truskawkowy albo malinowy). Owoce można polać bitą śmietaną. Ale to już bomba kaloryczna.