Sposób przygotowania:
Sernik biało-czarny
CIASTO:
Margarynę, kakao, cukier i wodę zagotować i ostudzić. Do zimnej masy dodać jajka i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Podzielić na dwie części.
MASA SEROWA:
Ser i pozostałe składniki wymieszać, a z białek ubić pianę i dodać do masy delikatnie mieszając.
Do formy wylać połowę ciasta, na to masę serową i resztę ciasta. Piec 65-70 min.
Po wystudzeniu można udekorować polewą.
Smacznego ;)
Margarynę, kakao, cukier i wodę zagotować i ostudzić. Do zimnej masy dodać jajka i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Podzielić na dwie części.
MASA SEROWA:
Ser i pozostałe składniki wymieszać, a z białek ubić pianę i dodać do masy delikatnie mieszając.
Do formy wylać połowę ciasta, na to masę serową i resztę ciasta. Piec 65-70 min.
Po wystudzeniu można udekorować polewą.
Smacznego ;)
Senqa
yola
eli_555