Sposób przygotowania:
Sernik krówkowo-czekoladowy
1 Miksujemy jaja na puch z cukrem i laską wanilii - wyłuskane ziarenka 2. Dodajemy ser z wiaderka i miksujemy. 3. W gorącą wodę wkładamy puszkę z masą i gotujemy chwilę 20 minut. 4. Dodajemy masę letnią do sernika i mleko czekoladowe miksujemy , zmienia się kolor . 5. Dodajemy mąkę ziemniaczaną i kasze manną . 6. Formę prostokątną wykładamy folią aluminiową i wykładamy masę serową. 7. Morele kroimy drobno i posypujemy na masę wchłonie do środka ale to nic . 8. Pieczemy w 200 stopniach 15 minut , potem zmniejszamy do 140 stopni i pieczemy godzinę 9. Blaszkę z woda wkładamy do pieca na nią kładziemy sernik , piecze się w kąpieli wodnej .