Sposób przygotowania:
Sernik pod kruszonką, z brzoskwiniami
Ze składników na pierwszą warstwę wyrobić ciasto. Podzielić je na pół i na blachę wysmarowaną masłem i wyłożoną papierem do pieczenia rozłożyć jedną połowę (można robić to odrywając kawałki i uklepując, ugniatając część po części). Drugą część schłodzić chwilę, najlepiej w zamrażarce. Składniki na drugą warstwę wrzucić do roztopionej margaryny i porządnie wymieszać, połączyć. Tak przygotowaną, "serową" całość wylać na wyłożone wcześniej ciasto. Na serze ułożyć pokrojone w plasterki brzoskwinie - tak aby zajęły one równomiernie całą blachę. Na brzoskwinie rozłożyć równo ubitą pianę (patrz składniki na III warstwę). Wyciągnąć ciasto z zamrażalnika i zetrzeć je na tarce o grubych oczkach. Utarte delikatnie i równomiernie rozsypać na piance. Całość posypać jeszcze kolorową posypką. Piec od 30 do 45 minut w temperaturze 180 stopni C. Smacznego!