Sposób przygotowania:
Sernik z brzoskwiniami
Z podanych składników wygnieść ciasto trochę ciasta schłodzić (na kruszonkę).
Pozostałe ciasto przełożyć do brytfanki (troszkę podpiec).
Połączyć składniki na ser.
Gotowy ser wyłożyć na ciasto, poukładać na nim pocięte w plastry brzoskwinie.
Pozostałe białka ubić na sztywno dodać cukier, gdy piana zrobi się gładka wyłożyć na brzoskwinie. A następnie z pozostałego ciasta zrobić kruszonkę.
Piec w rozgrzanym piekarniku ok. 1 godz.
Pozostałe ciasto przełożyć do brytfanki (troszkę podpiec).
Połączyć składniki na ser.
Gotowy ser wyłożyć na ciasto, poukładać na nim pocięte w plastry brzoskwinie.
Pozostałe białka ubić na sztywno dodać cukier, gdy piana zrobi się gładka wyłożyć na brzoskwinie. A następnie z pozostałego ciasta zrobić kruszonkę.
Piec w rozgrzanym piekarniku ok. 1 godz.