Sposób przygotowania:
Sernik z brzoskwiniami wg madi
Ciasto: z podanych składników na ciasto zagniatamy szybko ciasto, owijamy je folią spożywczą i wkładamy do zamrażalnika na około pół godziny. Przygotowujemy masę serową: ser trzykrotnie mielimy. Margarynę rozpuszczamy i odstawiamy do przestudzenia. Jajka ucieramy z cukrem na puch, dodajemy zmielony ser, budyń w proszku oraz rozpuszczoną margarynę. Dokładnie miksujemy na gładką masę. Brzoskwinie osączamy z zalewy i kroimy w cząstki. Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Na dno blachy ścieramy na tarce 3/4 ciasta. Następnie na starte ciasto wykładamy połowę masy serowej, na masie układamy brzoskwinie, a na brzoskwinie wykładamy pozostałą masę. Na wierzch ścieramy pozostałe ciasto. Ciasto wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180*C i pieczemy godzinę. Po upieczeniu i wystudzeniu posypujemy cukrem pudrem.