Sposób przygotowania:
Sernik z ciemnym ciastem kokosowym Eli
Ze wszystkich składników zagnieść ciasto,podzielić na dwie części i włożyć do lodówki na 2 godziny.Masło utrzeć na puch,dodać żółtla utarte z cukrem,ser,cukier waniliowy i utrzeć na gładką masę.Dodać suchy budyń, rodzynki,skórkę pomarańczową i wymieszać.Z białek ubić sztywną pianę i delikatnie wymieszać z masą serową.Jedną część ciasta zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,na dużą blachę wysmarowaną margaryną i wysypaną bułką tartą.Na ciasto wyłożyć masę serową i zetrzeć drugą część ciasta.Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 60 minut.Zimny sernik posypać cukrem rudrem.Smacznego!
Mandaryna
kinga
msewka
ewa19614
Mirka227
5!
iwi69
bogda46