Sposób przygotowania:
Sernikowy torcik
Stopić masło z białą czekoladą i wymieszać z suchymi waflami, masą wyłożyć dno dużej tortownicy wcześniej wyłożonej folią aluminiową, dokładnie ugnieść i wyrównać powierzchnię. Na zastygnięty spód wyłożyć całą masę serową i odstawić do zastygnięcia, kiedy masa zastygnie ułożyć owoce i zalać dowolną galaretka ja miałam agrestową.
Masa serowa:
Ser ucieramy z cukrem i dodajemy zimną, ale jeszcze płynną galaretkę rozpuszczoną razem z żelatyną w 1.1/2 szklanki wody, na koniec delikatnie połączyć z ubitą na sztywno śmietanką.
Masa serowa:
Ser ucieramy z cukrem i dodajemy zimną, ale jeszcze płynną galaretkę rozpuszczoną razem z żelatyną w 1.1/2 szklanki wody, na koniec delikatnie połączyć z ubitą na sztywno śmietanką.
![Sernikowy torcik Sernikowy torcik](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sernikowy-torcik-76723.jpg)
![Sernikowy torcik Sernikowy torcik](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sernikowy-torcik-76724.jpg)
![Sernikowy torcik Sernikowy torcik](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sernikowy-torcik-76725.jpg)
Tit
Natala1210