Sposób przygotowania:
Serowy przekładaniec
Wykonanie: Kokos: Białka ubijamy z cukrem, gdy już ubite dodajemy mąkę proszek i wiórki kokosowe, bardzo delikatnie mieszamy. Pieczemy około 35 minut. Masa budyniowa: Na mleku z cukrem gotujemy budyń. Studzimy go i ucieramy z masłem. Ser: Margarynę ucieramy z cukrem i żółtkami. Pod koniec dodajemy ubitą pianę z dwóch białek, proszek do pieczenia, budyń w proszku i ser. Miksujemy. Pieczemy na folii do godziny. Studzimy. Ciasto makowo- kokosowe: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Do ubitych dodajemy mak i wiórki kokosowe. Mieszamy i wykładamy na formę pieczemy do 40 minut w 180 stopniach. Przełożenie: Ciasto makowo- kokosowe- masa- ser- masa- kokos- lekko mas- dekoracja makiem i kokos .