eli_555

eli_555

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1360]

Śledzie Eli w majonezie

  • 8
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 14

Następna wersja śledzi...

Śledzie Eli w majonezie

Składniki:

Śledzie Eli w majonezie

 

Sposób przygotowania:

Śledzie Eli w majonezie
Wymoczone śledzie pokroić w grubsze paski.Cebulę drobno posiekać.Ogórki pokroić w drobną kostkę.Do miski włożyć śledzie,dodać cebulę,ogórki,ziele angielskie,liście laurowe,majonez,doprawić pieprzem i dokładnie wymieszać.Śledzie włożyć do pojemnika z przykrywką lub słoika z zakrętką i wstawić do lodówki na 24 godziny,żeby wszystko się przegryzło.Smacznego!

Tagi:

śledzie