Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

Śledzie z cebulą - własne wykonanie

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

przepyszne śledzie zrobione we wlasnej zalewie

Śledzie z cebulą - własne wykonanie Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Śledzie z cebulą - własne wykonanie

 

 

Sposób przygotowania:

Śledzie z cebulą - własne wykonanie
wode gotujemy ze wszystkimi przyprawami, a następnie dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę - gotujemy jeszcze 4 minuty, po zestawieniu z ognia dodajemy ocet i mieszamy. Śledzie kroimy w grubsze paski, a następnie zalewamy zimną zalewą. Pozostawiamy je w zamkniętym naczyniu na ok 2 dni
Śledzie z cebulą - własne wykonanie
śledzie w zalewie z cebulą