Madija

Madija

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 801]

Śledzie ze smietaną i majerankiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

przystawka ze sledzi z warzywami

Śledzie ze smietaną i majerankiem

Składniki:

Śledzie ze smietaną i majerankiem

 

 

Sposób przygotowania:

Śledzie ze smietaną i majerankiem
Śledzie wymoczyć do takiego momentu jak słone lubimy. Cebule obrać i pokroić na plasterki. Śmietane wymieszać z majonezem, cebulą i majerankiem. Doprawic pieprzem. Śledzie zalac tym sosem i wymieszać. Ogórki i pomidory umyć i pokroić, ogórki na plastry, a pomidory na ćwiartki. Czerwona cebule pokroić na plasterki. Śledzie udekorować pomidorami, ogórkami, cebula, sałatą i czarnymi oliwkami.

Tagi:

sałata