Sposób przygotowania:
Snickers z masą kawową
składniki na ciasto połączyć i zagnieść.
podzielić na dwie części.
składniki z masy orzechowej rozpuścić w garnku, ostudzić i wyłożyć na jedną część ciasta.
masa kawowa: w kawie rozpuścić cukier i kakao, dodać aromat, zagotować i gotować przez około 10 min na wolnym ogniu.
ostudzony syrop dodać do startego masła.
masą kawową przekładamy dwie warstwy ciasta.
oczywiście ciasto upieczone z masą orzechową kładziemy na gorę ;-)
podzielić na dwie części.
składniki z masy orzechowej rozpuścić w garnku, ostudzić i wyłożyć na jedną część ciasta.
masa kawowa: w kawie rozpuścić cukier i kakao, dodać aromat, zagotować i gotować przez około 10 min na wolnym ogniu.
ostudzony syrop dodać do startego masła.
masą kawową przekładamy dwie warstwy ciasta.
oczywiście ciasto upieczone z masą orzechową kładziemy na gorę ;-)