Sposób przygotowania:
Snikers
Orzechy obrać i pokruszyć na drobniejsze kawałki.Wszystkie składniki masy orzechowej zagotować tak,aby się połączyły.Pozostawić do wystygnięcia.Zagnieść ciasto z podanych składników i podzielić na 3 części.Każdą z nich piec na blaszce wyłożonej papierem o tej samej wielkości.Na 3 część wyłożyć ostudzoną masę orzechową.Ciasta bez orzechów piec w temp. 180stopni 20-23 min,ciasto z orzechami piec ok 30min. Kiedy ciasta wystygną z podanych składników (oprócz margaryny) ugotować budyń.Radze robić to w wysokim naczyniu bo może trochę chlapać.Zdejmujemy gorący z palnika i gorący miksujemy z margaryną.Szybko przekładamy ciasto lekko przyciskając,żeby się połączyło.Przekładanie ciasta wygląda tak:Ciasto,połowa kremu,ciasto,druga połowa kremu i na wierzch ciasto z orzechami.Smacznego:)
Natala1210
luna
eli_555
misia53