Sposób przygotowania:
Sos mięsno - pieczarkowyjavascript:void(0)
Cebulę i czosnek obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę. Pieczarki obieramy ze skórki i kroimy w kostkę, skrapiamy sokiem z cytryny.
Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojoną cebulę z czosnkiem, aż będzie szklista i przekładamy do garnka z wodą.
Następnie przesmażamy mięso mielone, a na końcu pieczarki i przekładamy do garnka, cały czas mieszamy. Gdy woda odparuje wlewamy przecier pomidorowy. Pod koniec gotowania dodajemy przyprawy, zagotowujemy. Podajemy z ulubionym makaronem.
Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojoną cebulę z czosnkiem, aż będzie szklista i przekładamy do garnka z wodą.
Następnie przesmażamy mięso mielone, a na końcu pieczarki i przekładamy do garnka, cały czas mieszamy. Gdy woda odparuje wlewamy przecier pomidorowy. Pod koniec gotowania dodajemy przyprawy, zagotowujemy. Podajemy z ulubionym makaronem.