Sposób przygotowania:
Spagetti z mięsem mielonym :)
Mięso smażymy na patelni teflonowej z odrobina oliwy z oliwek.Następnie dodajemy drobno posiekany czosnek świeży, zioła prowansalskie, papryka ostra, świeża bazylia. Następnie dodajemy przecier pomidorowy Primo Gusto z 1 kostką rosołową - mieszamy wszystko razem na patelni i próbujemy jaki ma smak.Jak komuś za mało to dodajemy sól i pieprz do smaku.Dodajemy 3 łyżki smietany do sosu i mięsa na patelnię i podsmażamy na małym ogniu przez około 2,5 minuty cały czas mieszając. Gotujemy makaron w wodzie z kostką rosołową i odrobiną oliwy żeby się nie posklejał .Odcedzamy makaron gdy jest ugotowany "al dente" wyrzucamy na sitko dodajemy troszkę starkowanego sera i łyżkę margaryny. Nakładamy makarony na talerz,polewamy sosem z mięsem i posypujemy startym żółtym serem i dekorujemy świeżą bazylią lub miętą. Smacznego ;)