Sposób przygotowania:
Spaghetti Prezesa
Makaron gotujemy w osolonej wodzie z lyzka oliwy z oliwek.Cebule kroimy w talarki oraz czosnek w plasterki.Na patelni rozgrzewamy oliwe i wrzucamy cebulke z czosnkiem.Wedle woli gotujacego mozemy wczesniej zamarynowac miesko z przyprawami i oliwa z oliwek,ale nie jest to konieczne.Kiedy cebula z czosnkiem zeszkla sie dodajemy miesko.Podczas smazenia mieska wyparzamy pomidory i obieramy ze skorki (mozna tez uzyc pomidorkow z puszki).Kiedy mieso wraz z cebula i czosnkiem podsmazy sie dodajemy pokrojone drobno pomidorki.Wszystko dusimy pod przykryciem.Kiedy makaron jest juz dobry odsaczamy go i pluczemy zimna woda,a nastepnie umieszczamy na powrot w garnku,w ktorym sie gotowal.Jak pomidory rozpadna sie i utworza gesty sos przelewamy zawartosc patelni do makaronu i gotujemy jeszcze przez ok.2-3min. Dodajemy oregano i bazylie oraz pieprz i sol wedle uznania.Na sam koniec zasypujemy calosc tartym zoltym serem lub parmezanem.