Sposób przygotowania:
Spaghetti w stylu meksykańskim
PULPETY Do zmielonego mięsa dodać startą na tarce o drobnych oczkach cebulę , jajko , sól i pieprz i wyrobić jednolita masę . Formować małe okrągłe pulpeciki , obtoczyc w mące i obsmażać z każdej strony na oliwie aż zbrązowieją. SOS MEKSYKAŃSKI Cebulę drobno pokrojona smażymy na złoty kolor na oliwie ,następnie dodajemy wcześniej przygotowane pulpety , drobno posiekane chilli oraz czosnek - chwile smażymy oby czosnek nie zbrązowiał bo będzie gorzki ,następnie dodajemy pomidory i dusimy około 15 minut pod przykryciem , na koniec dodajemy koncentrat - mieszamy , w następnej kolejności zioła , czosnek , przyprawy i oczywiście fasolę i kukurydzę i dusimy razem około 5 minut . Podajemy z makaronem ugotowanym al dente. życzę Smacznego :)