Sposób przygotowania:
Spaghetti z łososiem.
Łososia kroimy w małą kosteczkę. Cukinię obieramy, wykrawamy środek i kroimy na małe części. Paprykę kroimy na 4 części, wykrawamy pestki i kroimy w kosteczkę. Ziemniaki wraz z marchewką obieramy i również kroimy w kostkę. Obraną cebulę kroimy drobno. Na rozgrzany wok wlewamy oliwę, najlepiej rzepakową. Zaczynamy od podsmażenia cebulki, następnie dodajemy marchewkę, gdyż najdłużej się smaży. Gdy marchewka trochę się podsmaży dodajemy ziemniaki. Po kilku minutach wrzucamy resztę warzyw. Gdy warzywa zmiękną dodajemy łososia. Smażymy chwilę, a następnie wszystko podlewamy śmietaną. Przykrywamy i gotujemy chwilę, dodajemy przyprawy. W międzyczasie ugotować makaron, odlać i dodać do sosu. Jeszcze chwilę podsmażyć, aby makaron przeszedł sosem i można podawać.