Sposób przygotowania:
Tort czekoladowy z porzeczką brzoskwinią
Mleko wlewamy do wysokiego naczynia, wsypujemy krem w proszku, miksujemy, odstawiamy, masło ucieramy na miękko, wrzucamy do wcześniej zrobionego kremu i miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji. Pierwszy spód smarujemy kremem, brzoskwinie kroimy w kostkę i układamy na kremie, kładziemy drugi spód i smarujemy go dżemem. Kładziemy na dżem ostatni spód i smarujemy go kremem, razem z brzegami. Kiwi kroimy w plasterki, układamy na kremie, posypujemy maczkiem i posypką. Podajemy do kawki czy herbatki. Smacznego :)
zewa
julcia12437
julcia12437
MagdaMM
1 gwiazdkę dostałaś raz i to umotywowałam a co do pozostałych ocen jestem obiektywna. Po prostu na takie oceny zasługują te przepisy. Ot i cała tajemnica. Miłego wieczorku Julciu :)
julcia12437
Dziękuję i wzajemnie, ale nie wszystkie zasługują na takie oceny, np. omlety, do których dałaś 2 i 3 zasługują na 5 tak jak napisała jaNina...
MagdaMM
Omlety wizualnie prezentują się okropnie i nie zachęcają nawet do wypróbowania.