Sposób przygotowania:
Tort kokosowo-czekoladowo-orzechowy
biszkopt kokosowy:
ubić pianę z bialek ,dodając cukier, kokos wymieszać z mąkami dodać do ubitej piany -wlać sok z cytryny,Ciasto wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia ,wstawić do nagrzanego piekarnika 180*C ok 25-30 min.
Tak samo przygotowujemy biszkopt orzechowy tylko zamiast kokosu dodajemy orzechy. masa:
Z podanych skladników przygotowujemy budyń,po ostudzeniu dodajemy po łyżce do utartego na puch masła. Tak przygotowaną masą przekladamy wystudzone biszkopty: czekoladowy-masa-orzechowy-masa-kokosowy-masa-czekoladowy. wierzch i boki smarujemy resztą masy. Dowolnie dekorujemy. Smacznego
ubić pianę z bialek ,dodając cukier, kokos wymieszać z mąkami dodać do ubitej piany -wlać sok z cytryny,Ciasto wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia ,wstawić do nagrzanego piekarnika 180*C ok 25-30 min.
Tak samo przygotowujemy biszkopt orzechowy tylko zamiast kokosu dodajemy orzechy. masa:
Z podanych skladników przygotowujemy budyń,po ostudzeniu dodajemy po łyżce do utartego na puch masła. Tak przygotowaną masą przekladamy wystudzone biszkopty: czekoladowy-masa-orzechowy-masa-kokosowy-masa-czekoladowy. wierzch i boki smarujemy resztą masy. Dowolnie dekorujemy. Smacznego
gusia1000
marietta