Sposób przygotowania:
Tort malinowo śmietanowy
1. Robimy biszkopt z podanych składników. Pieczemy w 170 stopniach 25 minut. ostudzony kroimy na 3 krążki , nasączamy ponczem wiśniowym. 2. Ubijamy śmietanę dodajemy maliny z rumem i śmietan fix miksujemy przekładamy biszkopt, krem- beza -biszkopt- krem- beza- biszkopt. 3. Przygotować krem budyniowy Połowę mleka roztrzepać z budyniem, żółtkami, mąkami i cukrami - druga połowę zagotować, wlać mieszankę mocno roztrzepując, aż do zagotowania. Wystudzić i dodać margarynę miękką Kasie 150 gram zmiksować i nakładać na tort boki i wierzch. Na koniec posypujemy orzechami włoskimi tartymi i dekorujemy wiśniami z nalewki.
Lubimy kiedy nasze torty wychodzą zgrabne, równe , mam coś dla was właśnie aby takie były . Wasze oczekiwania zostaną spełnione dzięki Zestawowi do tortu składającego się z 3 części
Mam je ze sklepu internetowego redcoon.pl . Krążki biszkoptu wychodzą równe, nóż jest idealny , a podstawka do tortu pasuje w sam raz
KasiaJulcia