Sposób przygotowania:
Tort z kremem bananowym i brzoskwiniami
Ciasto: Zmiksować masło z cukrem, do puszystej masy dodać stopniowo po jajku cały czas ucierać. Mąkę wymieszać z proszkiem i połączyć z resztą składników. Masę podzielić na połowę i upiec na dwóch blachach. Piec w 190 stopni przez ok. 20 minut. Ostudzić. Krem: Ugotować budyń na mleku na gęsto. Masło zmiksować na puch. Do utartego masła dodawać po łyżce zimnego budyniu. Jeśli chcemy, aby masa była bardziej słodsza można dodać cukier. Kremem posmarować spód biszkoptu, przykryć drugim plackiem, posmarować resztą kremu,na nim ułożyć pokrojone i odsączone z syropu brzoskwinie. Galaretki przygotować w połowie wody przewidzianej w przepisie na opakowaniu. Tężejącą wylać na owoce. Przed podaniem posypać posypką cukrową. Smacznego!!!