Sposób przygotowania:
Usta.
Ciasto:
Do ubitych jajek dodajemy proszek z mąką i kakaem, sodę wymieszaną z mlekiem, cukier, oraz rozpuszczoną margarynę.
Biszkopty sklejone dżemem układamy w blaszce(sklejamy dwa biszkopty) i zalewamy przygotowanym ciastem. Piec w piekarniku w temp. 180 C.
Krem:
Z podanych składników ugotować budyń, lub ugotować litrowy budyń ze sklepu w 0,75 l. mleka(chodzi o to, żeby był gęstszy).
Zakończenie:
Na upieczone ciasto wylewamy krem i odstawiamy do zastygnięcia. Polecam
Do ubitych jajek dodajemy proszek z mąką i kakaem, sodę wymieszaną z mlekiem, cukier, oraz rozpuszczoną margarynę.
Biszkopty sklejone dżemem układamy w blaszce(sklejamy dwa biszkopty) i zalewamy przygotowanym ciastem. Piec w piekarniku w temp. 180 C.
Krem:
Z podanych składników ugotować budyń, lub ugotować litrowy budyń ze sklepu w 0,75 l. mleka(chodzi o to, żeby był gęstszy).
Zakończenie:
Na upieczone ciasto wylewamy krem i odstawiamy do zastygnięcia. Polecam