Sposób przygotowania:
Vegetariana vol.1
Ziemniaczki skrobiemy(pisalem,ze nie nawidze tego robic,ale ktos musi) Gdybym byl kucharzem,napewno ktos by to zrobil za mnie;) W Fasolce szparagowej odcinamy koncowkii wrzucamy do osobnych garnkow.Lekko solimy.Gotuja sie pod przykryciem a my smazymy jajeczka.Przepis ten jest na trzy osoby ale z racji tego,iz jest jedna glowa rodziny dla niej dwa jajeczka;))Jajka mozna obrocic by zoltka sie zciely. Ja tego nie robie gdyz lubie jak sie wylewa zolteczko;)) Gdy ziamniaczki są miekkie,fasolka szparagowa napewno tez jest gotowa.Odcedzamy i nakladamy na talerze.Na rogrzanej patelni po jajkach dodajemy troche ramy i wsypujemy lyzke bulki tartej.Smazymy az sie zarumieni.Polewamy fasolke a ziemniaki posypujemy posiekana pietruszka.Zdjecie oddaje moim zdaniem caly przepis...smacznego
Babciagramolka
Golden
i dziekuje za uwage,wsumie nie wiedzialem.Facetom sie to zdarza....chyba;))
wedith1
W jajku też lubię jak żółtko jest nie ścięte, można zamaczać ziemniaczki:D
Golden
dokładnie tak ja piszesz;))a kefirek jest w wersji drugiej;)
Niuniaczka
cherry
kamila1957
Natala1210
luna
margolata
msewka