Sposób przygotowania:
Warzywa pieczone z mięskiem
Mięso pokroić w kostkę. Marchewkę pokroić w plastry.
Ziemniaki pokroić na kawałki. Dodać pokrojone w kostkę paprykę, pieczarki, cebulkę i pomidory oraz w plastry czosnek. Dodać posiekany koperek. Wszystko skropić oliwą oraz oprószyć przyprawami. Dokładnie wymieszać. Odstawić na conajmniej godzinę do lodówki.
Przełożyć do woreczka do pieczenia i wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Piec przez około godzinę, a 10 minut przed końcem pieczenia worek rozciąć. Wyjąć i podawać.
Ziemniaki pokroić na kawałki. Dodać pokrojone w kostkę paprykę, pieczarki, cebulkę i pomidory oraz w plastry czosnek. Dodać posiekany koperek. Wszystko skropić oliwą oraz oprószyć przyprawami. Dokładnie wymieszać. Odstawić na conajmniej godzinę do lodówki.
Przełożyć do woreczka do pieczenia i wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Piec przez około godzinę, a 10 minut przed końcem pieczenia worek rozciąć. Wyjąć i podawać.