mikidziuba

mikidziuba

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 119]

Włoska zapiekanka.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

włoska zapiekanka - gdy nie ma się czasu ani pomysłu na obiad

Włoska zapiekanka. Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Włoska zapiekanka.

 

Sposób przygotowania:

Włoska zapiekanka.
Bułki przekrawamy i smarujemy masłem. Posypujemy ziołami i nakładamy plaster polędwicy, pomidora oraz żółtego sera. Gotowe bułki kładziemy na blachę z piekarnika. Zapiekamy ok 15 min w 180 stopniach. Podajemy z ketchupem lub ulubionym sosem. Zapiekanki świetnie smakują na ciepło, jak i na zimno.
Włoska zapiekanka.
Włoska zapiekanka.
Włoska zapiekanka.
Włoska zapiekanka.
Włoska zapiekanka.
Włoska zapiekanka.
Włoska zapiekanka.
Włoska zapiekanka.