Sposób przygotowania:
wu zet ka :)
Ciasto Wsypać do miski mąkę dodać margarynę, jajka, cukier, kakao, dżem, sodę i mleko a następnie miksować do uzyskania ciasta. Przelać ciasto do formy i piec w 180 stopniach przez 30-40 minut. Ciasto po ostudzeniu przekroić na dwie części wzdłuż. Polewa Rozpuścić margarynę dodać do niej cukier jajko i półtorej łyżki kakao oraz dodać wody około 3-4 łyżek a następnie gotować do uzyskania polewy. Na koniec ostudzić (przed polaniem na górę ciasta) Krem Masło utrzeć z cukrem dodawać po jednym żółtku a następnie po łyżeczce serka (wszystko miksować na średnich obrotach) na koniec dodać żelatyny rozpuszczonej w malej ilości wody i miksować do uzyskania kremu na wysokich obrotach. Na koniec krem nałożyć na ciasto na górę polewę i gotowe :)