Sposób przygotowania:
Golonki z kapustą z grzybami z szybkowara
W garnku szybkowara na smalcu zrumienić golonki natarte przyprawą do wieprzowiny, pod koniec dodać ząbki czosnku.
Na gołąbki wsypać pokrojoną drobniej kiszoną kapustę, namoczone w wodzie pokrojone drobno suszone grzyby razem z tą wodą, kminek ziarna, paprykę chili, liście laurowe, cukier, ziele angielskie, wlać wodę i zamknąć szybkowar.
Po zasyczeniu pary w szybkowarze gotować na średnim ogniu 60 minut, otworzyć szybkowar jak sam spuści ciśnienie.
Na gołąbki wsypać pokrojoną drobniej kiszoną kapustę, namoczone w wodzie pokrojone drobno suszone grzyby razem z tą wodą, kminek ziarna, paprykę chili, liście laurowe, cukier, ziele angielskie, wlać wodę i zamknąć szybkowar.
Po zasyczeniu pary w szybkowarze gotować na średnim ogniu 60 minut, otworzyć szybkowar jak sam spuści ciśnienie.