Sposób przygotowania:
Zapiekanka III
Makaron ugotować wg przepisu, odcedzić.
Pieczarki oczyścić i podsmażyć na oliwie.
Cebule obrać, umyć, pokroić w piórka i podsmażyć z pieczarkami.
Dodać pokrojone parówki i gulasz angielski i jeszcze chwilę podsmażać.
Mieszankę meksykańską odcedzić.
Do miski wrzucić makaron, dodać podsmażone składniki, pozostałe przyprawy i delikatnie wymieszać.
Serki topione zmiksować z jajkami i mlekiem i wlać do makaronu i ponownie wymieszać.
Wszystko wyłożyć na blachę lub do formy do zapiekania.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i zapiekać 25-30 minut.
Polać ketchupem.
Pieczarki oczyścić i podsmażyć na oliwie.
Cebule obrać, umyć, pokroić w piórka i podsmażyć z pieczarkami.
Dodać pokrojone parówki i gulasz angielski i jeszcze chwilę podsmażać.
Mieszankę meksykańską odcedzić.
Do miski wrzucić makaron, dodać podsmażone składniki, pozostałe przyprawy i delikatnie wymieszać.
Serki topione zmiksować z jajkami i mlekiem i wlać do makaronu i ponownie wymieszać.
Wszystko wyłożyć na blachę lub do formy do zapiekania.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i zapiekać 25-30 minut.
Polać ketchupem.
wedith1
dusia30
yola