Sposób przygotowania:
Zupa fasolowy mix
Bulion podgrzewamy. Dodajemy obrane i pokrojone warzywa, oprócz ziemniaków. Te dorzucamy dopiero po 15 minutach.
Dokładamy przeciśnięty czosnek, koncentrat pomidorowy, curry i kurkumę. Kiedy ziemniaki będą miękkie, wrzucamy opłukaną fasolę i mix z cieciorką.
Zupę doprawiamy solą oraz pieprzem i zagęszczamy mąką wymieszaną w 1/5 szklanki wody.
Podajemy z poszatkowaną, świeżą natką pietruszki.
Dokładamy przeciśnięty czosnek, koncentrat pomidorowy, curry i kurkumę. Kiedy ziemniaki będą miękkie, wrzucamy opłukaną fasolę i mix z cieciorką.
Zupę doprawiamy solą oraz pieprzem i zagęszczamy mąką wymieszaną w 1/5 szklanki wody.
Podajemy z poszatkowaną, świeżą natką pietruszki.